More

    TAG

    Околу 8.000 луѓе се евакуирани од болницата Ал-Амал во јужниот дел на Газа

    Околу 8.000 луѓе се евакуирани од болницата Ал-Амал во јужниот дел на Газа

    Околу осум илјади луѓе се евакуирани во понеделникот од болницата Ал-Амал на југот на Појасот Газа, околу која продолжуваат борбите, но околу 300 луѓе,...

    Latest news