More

    TAG

    Одржана работна средба со претставници на Проектот на USAID North Macedonia за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите

    Одржана работна средба со претставници на Проектот на USAID North Macedonia за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите

    Во текот на вчерашниот ден се одржа работна средба со претставниците на Проектот на USAID North Macedonia за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите. На...

    Latest news