More

    TAG

    Нови правила за странските работници во ЕУ

    Нови правила за странските работници во ЕУ

    Европскиот совет денеска во крајна фаза ја одобри ревизијата на Директивата за единствена дозвола за работа и престој во ЕУ за државјаните на земји...

    Latest news