More

    TAG

    Нов вид инсекти во Србија го доби името по Новак Ѓоковиќ

    Нов вид инсекти во Србија го доби името по Новак Ѓоковиќ

    Откриен и опишан е нов вид пештерски инсекти за наука, кој го добил името Duvalius djokovici (Duvalius на Ѓоковиќ), во чест на трофејниот тениски...

    Latest news