More

  TAG

  НОВ СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА УЛИЦА „МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ“

  НОВ СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА УЛИЦА „МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ“

  Oд утре  15.03.2024 година (петок) стапува на сила нов режим на сообраќај на улица „Македонски Просветители“ со кој истата станува еднонасочна на потегот од...

  НОВ СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА УЛИЦА „МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ“

  Од утре, 19.09.2023 година (вторник) стапува на сила новиот режим на сообраќај на улица „Македонски Просветители“ со кој по целата должина на улицата ќе...

  Latest news