More

  НОВ СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА УЛИЦА „МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ“

  spot_img

  Oд утре  15.03.2024 година (петок) стапува на сила нов режим на сообраќај на улица „Македонски Просветители“ со кој истата станува еднонасочна на потегот од крстосницата со улица „Димитар Влахов“ до крстосницата со улица „Партизанска“.

  Се молат учесниците во сообраќајот да се придржуваат на новопоставената сooбраќајна сигнализација.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img