More

  НОВ СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА УЛИЦА „МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ“

  spot_img

  Од утре, 19.09.2023 година (вторник) стапува на сила новиот режим на сообраќај на улица „Македонски Просветители“ со кој по целата должина на улицата ќе се одвива двонасочен сообраќај.

  Такси постојката која се наоѓа во џебот на улица „Македонски Просветители“ се префрла на десната страна од коловозот на улица „Партизанска“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img