More

    TAG

    Ногачески: Нека ни е честит празникот ! Нека ни е вековита Македонската Република !

    Ногачески: Нека ни е честит празникот ! Нека ни е вековита Македонската Република !

    Почитувани граѓани, Илинден е симбол на вечниот стремеж за слобода и за самостојност на македонскиот народ, темел на нашата државност, потврда за нашиот идентитет, нашата...

    Latest news