More

    TAG

    но не се занемари и поразот на Јанша

    Словенечките избори останаа во сенка на Французите, но не се занемари и поразот на Јанша

    Меѓу другото, меѓународната јавност за парламентарните избори во Словенија беше информирана од повеќе странски медиуми. Меѓу нив се бриселски Политико, британски Гардијан и катарската...

    Latest news