More

    TAG

    Николова

    Николова: На маиците ви е Гоце Делчев, ама во душата го носите Тодор Александров, зборувате за важноста на македонски јазик, а сакавте да ја...

    Пратеничката на СДСМ Даниела Николова денеска од собраниската говорница ѝ порача да опозицијата дека нивното викање и закани се за народот да не ја...

    Latest news