More

    TAG

    Некогаш највисокиот облакодер во светот го држи специјална конструкција

    Некогаш највисокиот облакодер во светот го држи специјална конструкција

    Разорниот земјотрес што го погоди Тајван не ја сруши највисоката зграда од 500 метри. Некогаш највисокиот облакодер не се урнал благодарение на специјалната конструкција....

    Latest news