More

    TAG

    Народната банка одржа работилница: Постојано зајакнување на информациската безбедност на финансискиот систем за справување со киберзаканите

    Народната банка одржа работилница: Постојано зајакнување на информациската безбедност на финансискиот систем за справување со киберзаканите

    Според одредени анализи, годинава кибернападите ќе ја чинат глобалната економија 9,5 трилиони американски долари, а во наредните две години загубата би се зголемувала со...

    Latest news