More

    TAG

    Момчето убиец од масакарот во Рибникар не престанува да шокира

    Момчето убиец од масакарот во Рибникар не престанува да шокира

    Десеткратниот убиец Коста Кецмановиќ побарал да го посети во болница тинејџерот во кого пукаше на 3 мај во масакрот во училиштето Рибникар, иако му...

    Latest news