More

    TAG

    Мицкоски тврди дека „1198“ е основата на идното управување со државата

    Мицкоски тврди дека „1198“ е основата на идното управување со државата

    Состојбата во државата е таква каква што е многу лоша, катастрофална. Тоа се гледа и на анкетите на јавното мислење. Тоа што ВМРО-ДПМНЕ го...

    Latest news