More

    TAG

    Министерот Лога „ифрит“ му се налути на Судскиот совет

    Министерот Лога „ифрит“ му се налути на Судскиот совет

    „Судскиот совет наместо да делува законски и да презема дејствија против незаконските постапувања на одредени судии и претседатели на судови, цело време неодговорно се...

    Latest news