More

    TAG

    Меѓународна конфедерација: Режимот на Лукашенко ги укинува независните синдикати во земјата

    Меѓународна конфедерација: Режимот на Лукашенко ги укинува независните синдикати во земјата

    Режимот на претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко, го стави крај на формалниот процес за укинување на независното синдикално движење во земјата, предупреди Меѓународната конфедерација...

    Latest news