More

    TAG

    Маск и Цукерберг

    Маск и Цукерберг во клинч додека Фејсбук го лансира „убиецот на Твитер“, Threads

    На 6 јуни, Фејсбук го лансираше Threads. Платформа многу слична на Твитер и го претставува најголемиот предизвик со кој Твитер некогаш се соочил. Триесет...

    Latest news