More

    TAG

    Криминал во Полиција

    Законот за полиција е јасен ,Министерот Спасовски должен е веднаш да го разреши комндирот на ПС од ОН Охрид Сашо Дончевски

    Колку негативни извештаи за сработеното на командирот на Полициска станица Охрид Сашо Дончевски треба да поминат пред советот на Општина Охрид,за конечно на раководството...

    Latest news