More

    TAG

    Краставиците станаа луксуз

    Краставиците станаа луксуз

    Шопската салата стана луксуз зимава. Краставиците имаат неверојатно висока цена, а и доматот, пиперот и младиот кромид исто така. Единствено по стара цена ќе...

    Latest news