More

    TAG

    Ковачевски: За лозарите и винарите нема веќе неизвесност

    Ковачевски: За лозарите и винарите нема веќе неизвесност, обезбедуваме значајна финансиска поддршка за производство и откуп на грозјето

    „Грижата за земјоделците и конкретно за лозарите е постојана - затоа резултатите се видливи и претставуваат дополнителна мотивација. И покрај економската криза, во текот...

    Latest news