More

    TAG

    КОНТРОЛИ на возила кои вршат јавен превоз на деца

    Контроли на возила кои вршат јавен превоз на деца

    Изминатата недела (03/04.02.2022) започна уште една Оперативна акција, врз основа на утврдени приоритети за подобрување на јавната безбедност, особено помеѓу учениците во училиштата и...

    Latest news