More

    TAG

    комисијата смета дека учениците и натаму мораат да ги носат

    Маските остануваат во училиштата, комисијата смета дека учениците и натаму мораат да ги носат

    И покрај тоа што имаше неколку иницијативи на родителите учениците да ги тргнат маските во училниците, од Комисијата за заразни болести велат дека за...

    Latest news