More

    TAG

    комисиите…

    Преку Антиќ Москва се инфилтрирала во Европарламентот, комисиите…

    Руското разузнавање користи српски агент за да се инфилтрира во институциите на ЕУ и да шири про-Кремљ ставови за инвазијата на Украина, се вели...

    Latest news