More

    TAG

    кој всушност не е

    Нусрет Гокче, најпознатиот угостител од Турција ја шокираше јавноста со својот нов бургер, кој всушност не е

    Нусрет Гокче, секако е најпознатиот угостител од Турција, познат уште и како Салт Бае (Salt Bae), ја шокираше јавноста со својот нов бургер, кој,...

    Latest news