More

    TAG

    кој ќе ја освои?

    За прв пат ќе биде доделена специјална награда заедно со Златната топка, кој ќе ја освои?

    На овогодинешното 66-то издание на доделувањето на „Златната топка“ на магазинот „Франс фудбал“ што ќе се одржи на 17 октомври во Парискиот театар Шателе,...

    Latest news