More

    TAG

    Кина организира воени вежби околу Тајван: „Ја тестираме способноста за преземање“

    Кина организира воени вежби околу Тајван: „Ја тестираме способноста за преземање“

    Кинеската војска во петокот спроведе втор ден воени симулации околу Тајван, тестирајќи ја нејзината способност да ги „преземе“ и контролира клучните области во вежбите...

    Latest news