More

    TAG

    Кина ја отвори патеката до Монт Еверест за прв пат по пандемијата

    Кина ја отвори патеката до Монт Еверест за прв пат по пандемијата

    За прв пат од пандемијата, кинеските власти им дозволија на странските алпинисти пристап до Монт Еверест преку Тибет. Адријан Балинџер, кој се искачил на Еверест...

    Latest news