More

    TAG

    Ким Кардашијан обвинета дека го оштетила култниот фустан на Мерлин Монро

    Ким Кардашијан обвинета дека го оштетила култниот фустан на Мерлин Монро

    Приватниот музеј кој го поседува култниот фустан на Мерлин Монро дозволи тој да биде трајно оштетен кога и го позајми на ѕвездата Ким Кардашијан...

    Latest news