More

    TAG

    Кети Хочул

    Зголемен надзор поради бројните напади на ајкула

    Гувернерот на Њујорк им нареди на државните агенции да го засилат надзорот на плажите на Лонг Ајленд по серија од пет напади на ајкули...

    Latest news