More

    TAG

    Ќерката на Балашевиќ признала дека оваа песна на нејзиниот татко избегнува да ја слуша

    Ќерката на Балашевиќ признала дека оваа песна на нејзиниот татко избегнува да ја слуша

    Јелена Беба Балашевиќ, режисерка и ќерка на починатиот кантавтор Ѓорѓе Балашевиќ, гостувала во емисијата „Мои 50“ и открила неколку интересни работи за својот татко. Таа...

    Latest news