More

    TAG

    Канзас одлучи да го дозволи абортусот

    Канзас одлучи да го дозволи абортусот

    Граѓаните на американската сојузна држава Канзас синоќа на референдум се изјаснија против обидот за укинување на уставната заштита на правото на абортус. Парламентот на таа...

    Latest news