More

    TAG

    Канадските власти најавуваат отстранување на блокадите

    Канадските власти најавуваат отстранување на блокадите

    Блокадата на канадските камионџии, кои се против задолжителната вакцинација против Ковид-19, ги загрозува производителите во автомобилската индустрија, принудувајќи ги Форд, Џенерал Моторс и други...

    Latest news