More

    TAG

    Како треба да изгледа ушната маст и кога итно да одите на лекар

    Како треба да изгледа ушната маст и кога итно да одите на лекар

    Нормалната ушна маст се движи од светло портокалова до темно кафеава, но што ако е жолта, зелена, бела или црна? Ако ушната маст е зелена...

    Latest news