More

    TAG

    Како сѐ сме го опевале насилството врз жените во екс-ју

    Како сѐ сме го опевале насилството врз жените во екс-ју

    „Насилството врз жените во домашните песни“ е наслов на виралното, шокантно видео на Јутјуб кое се споделува на социјалните мрежи на Балканот. Видеото настанало како испитна задача на Ана Нинковиќ од Факултетот за драмски уметности во Белград, Србија. – Целта беше да се направи преглед на...

    Latest news