More

    TAG

    Како да се одреди нормалниот пулс и која бројка е загрижувачка

    Како да се одреди нормалниот пулс и која бројка е загрижувачка

    Кога сте во мирување, вашето срце пумпа најмалку крв за да ја обезбеди потребната количина на кислород до вашето тело. Нормалниот пулс за возрасни се...

    Latest news