More

    TAG

    јавна куќа и аптека: Дали е ова најнаселениот остров на светот?

    Четири кафулиња, јавна куќа и аптека: Дали е ова најнаселениот остров на светот?

    Мигинго во езерото Викторија се смета за еден од најнаселените острови во светот. Околу илјада жители живеат на приближно 2.000 квадратни метри. Воздушните фотографии од...

    Latest news