More

    TAG

    Јакимовски не го потпиша Кодексот за фер и демократски избори

    Јакимовски не го потпиша Кодексот за фер и демократски избори

    Претседателскиот кандидат Стевчо Јакимовски, денеска како претставник на коалицијата „Храбро за Македонија“, не го потпиша Кодексот за фер и демократски избори. – Јас како претставник...

    Latest news