More

    TAG

    Известување општинска изборна комисија Дебрца

    Известување општинска изборна комисија Дебрца

    Општинската изборна комисија  Дебрца Ве известува гласањето за избор на Претседател на Република Северна Македонија  на ден 24.04.2024 година и избор на Пратеници во...

    Latest news