More

    TAG

    Измените на законот за минимална плата договорени на економско- социјалниот совет денеска се на дневен ред на седница на Собранието

    Измените на законот за минимална плата договорени на економско- социјалниот совет денеска се на дневен ред на седница на Собранието

    Измените на законот за минимална плата договорени на економско- социјалниот совет денеска се на дневен ред на седница на Собранието и како што бара владата тие...

    Latest news