More

    TAG

    Изгаснат е пожарот кај Раштански лозја

    Изгаснат е пожарот кај Раштански лозја

    Нема активни пожари во земјава, а 12 се изгаснати во изминатото деноноќие, соопшти Центарот за управување со кризи (ЦУК). Изгаснати се два пожара во општина...

    Latest news