More

    TAG

    Италијанската Демократска партија

    Италијанската партија на младите им нуди „мираз“ од 10.000 евра кога ќе наполнат 18 години

    Италијанската Демократска партија (ПД) на младите ќе им понуди „мираз“ од 10.000 евра кога ќе наполнат 18 години, се вели во манифестот на партијата...

    Latest news