More

    TAG

    Истражување: Многу постари работници се чувствуваат дискриминирани на работа

    Истражување: Многу постари работници се чувствуваат дискриминирани на работа

    Околу секој петти вработен на возраст над 55 години верува дека бил дискриминиран поради нивната возраст, покажа британско истражување. Истражувањето на 2.000 возрасни лица од...

    Latest news