More

  TAG

  Информација за изведба на обновената опера „Лидија од Македонија“ од Ристо Аврамовски на 16 септември 2023

  Информација за изведба на обновената опера „Лидија од Македонија“ од Ристо Аврамовски на 16 септември 2023

  Новата сезона во Националната опера и балет ќе се отвори со обновата на една од најубавите македонски опери „Лидија од Македонија“ од нашиот композитор...

  Информација за изведба на обновената опера „Лидија од Македонија“ од Ристо Аврамовски на 16 септември 2023

  Националната опера и балет Ви најавува обнова на една од најубавите македонски опери „Лидија од Македонија“ од нашиот композитор Ристо Аврамовски. На сцената на...

  Latest news