More

    TAG

    Имаат план: Поради инвазијата на кинеските автомобили

    Имаат план: Поради инвазијата на кинеските автомобили, европските производители му пишаа на Брисел

    Европската автомобилска индустрија се најде под сериозен притисок од конкуренцијата од Далечниот Исток, па Европската асоцијација на производители на автомобили (ACEA) објави план за...

    Latest news