More

    TAG

    има сомнение дека е убиена

    Баба ја пронашла мртва својата двегодишна внука, има сомнение дека е убиена

    Баба го пронашла мртво своето двегодишно внуче во изнајмен стан германскиот град Хале. Неофицијално се работи за убиство, но полицијата не соопштува детали за...

    Latest news