More

    TAG

    Хутите се закануваат дека Италија ќе стане нова цел доколку се приклучи на нападите врз Јемен

    Хутите се закануваат дека Италија ќе стане нова цел доколку се приклучи на нападите врз Јемен

    Италија ќе стане цел доколку учествува во нападите врз Јемен, изјави висок функционер на јеменските Хути поврзани со Иран во интервју објавено во понеделникот. Мохамед...

    Latest news