More

    TAG

    Грција нуди бесплатен одмор на Родос на околу 25.000 туристи

    Грција нуди бесплатен одмор на Родос на околу 25.000 туристи

    До 25.000 туристи можат да се натпреваруваат за ваучери за еднонеделен престој на грчкиот остров Родос. Станува збор за потег на локалната власт која...

    Latest news