More

    TAG

    Граната од Првата светска војна е најдена при ископ на јаловина во Суводол

    Граната од Првата светска војна е најдена при ископ на јаловина во Суводол

    При ископ на јаловина во кругот на РЕК Битола, Рудник „Суводол – Јагленов Систем”, вчера била пронајдена неексплодирана артилериска граната калибар 75мм од Првата...

    Latest news