More

    TAG

    Градоначалникот на Општина Арачиново

    Градоначалникот на Општина Арачиново, Ридван Ибраими мет6а на политичка пресметка?!

    Градоначалникот на Општина Арачиново, Ридван Ибраими, врз кого вчера е пукано од автоматска пушка,а кој за време на инцидентот бил заедно со уште неколку...

    Latest news