More

  Градоначалникот на Општина Арачиново, Ридван Ибраими мет6а на политичка пресметка?!

  spot_img

  Градоначалникот на Општина Арачиново, Ридван Ибраими, врз кого вчера е пукано од автоматска пушка,а кој за време на инцидентот бил заедно со уште неколку други лица,од кој двајца  завршија со прострелни животно загрозувачки рани,според информации на Охридскај ,овој настан е дел од предизборниот декор во албанскиот блок.

  Како што дознава редакцијата Охридскај од ДУИ биле доста нервозни и нетрпеливи кон градоначланикот на Арачиново Ибраими,од едноставна причина што тој како кадар на ДУИ,застанал зад коалицијата Вреди и Арбен Таравари,нешто што во ДУИ не можеле да го „опростат“. Дали нападот врз градоначалникот на Арачиново Ибраими е дело на подземјето предводено од ДУИ,поради тоа што одбил Ибраими да им ја даде спортската сала за митин г на ДУИ ,а ја дал на Арбен Таравари и дека Арачиново е огромна гласачка средина, каде ДУИ царувал во минатото ,останува да покаже истрагата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img